Mutterikorut! Eiku…

mutterit

Hei!

Kaikki on varmaan nähneet rautakauppaostoksista tehtyjä koruja netissä? Pinterest on ainakin niitä pullollaan. Haaveenani oli saada aikaan jotain tämänkaltaista (hmm, tuokin blogipostaus on vuodelta 2011, mä todella olen ajastani jäljessä…) Anyhuu, oon suunnitellut tätä jo pidempään ja kun olin sekaamassa isäni autotalli/varastossa ja näin kasan likaisia muttereita ja… muita juttuja, mä keräsin muutaman mukaani. Jännästi ne oli ihan jossain mustassa möhnässä – öljyssä? – mutta onneksi mulla on isoveli, joka putsas ne mun puolesta jarrujen puhdistussprayllä. Mä leikin sillä aikaa 1,5v veljenpoikani kanssa hiekkalaatikolla. Win-win!

mutterit2

Kaivoin runsaista lankakätköistäni pellavalankaa ja aloin tekemään koruja.

Niistä tuli hirveitä. Ja mutterit on tosi painavia! Duh… Mutten tullut etukäteen ajatelleeksi! Ilmiselvästi valkkasin liian isoja tarvikkeita korujen tekoon.

Luovuin jo koko projektista, kunnes silmiini osui itsetehty avaimenperä kaverillani. Avaimenperä saa olla kömpelömmän näköinen kuin korut ja ainakin mun mielestä on vain hyvä jos avaimenperä on painava. Pysyy taskussa ja kuuluu kunnon kolahdus jo tippuu! Siispä palasin pellavalangan ja muttereiden pariin, laitoin Netflixin pyörimään ja väsäsin muutaman avaimenperän.

mutterit7 mutterit6 mutterit5

Mun mielestä näistä tuli ihan söpöjä ”äiti kato mitä mä tein!” -tavalla :D Mulle näillä on kumminkin tunnearvoa ja aion ottaa ainakin tuon ylimmän käyttööni. Kutsun sitä Mustekala Mutteriksi.

mutterit4

Mä tykkään keksiä esineille uusia käyttötapoja. Tuutte näkemään vielä paljon uusiokäyttöprojekteja! Harrastaako muut tavaroiden uusiokäyttöä (aka kierrätystä tai tuunausta)? Kertokaa alla tai sanokaa vain MOI! :)

Nelli

2 kommenttia artikkeliin ”Mutterikorut! Eiku…


  1. Hyvä idea!! Varmasti just avainenperänä toimiikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *